Interieur advies

Zo’n overweldigend aanbod aan accessoires in de bestaande winkels en webshops en nog kon ik niet vinden waar ik naar op zoek was. Daarom ben ik in 2016 begonnen met de PAUW Lifestyle webshop en heb ik in februari 2018 een winkel geopend. In de webshop en winkel zul je unieke producten vinden die selectief door mij zijn uitgekozen op de kwaliteit en uitstraling. Items volgens de laatste trends en nét even iets anders dan dat je bij andere winkels en webshops ziet.

Wil je naast het shoppen ook graag advies aan huis?

Door de afgeronde studie als stylist en mijn gevoel voor styling zullen we altijd samen tot een oplossing komen.

Afspraak maken?

Je kunt altijd een vrijblijvende afspraak met mij maken. Aan de hand van een vrijblijvend intake gesprek zal ik verschillende vragen stellen zodat ik helemaal op de hoogte ben van jouw wensen.

Vervolg afspraak?

Zijn de ideeën naar wens dan gaan we verder met een vervolg afspraak. Voor informatie over de gehanteerde prijzen kun je mij altijd mailen via info@pauwlifestyle.nl.