Cactussen, helemaal van nu!

Home  |  Standard   |  Lifestyle   |  Cactussen, helemaal van nu!

Cactussen, helemaal van nu!

U heeft het vast al gezien, de cactus is weer ‘helemaal terug van weg geweest’. We spreken dan ook over een ware trend. Ze zijn er in alle soorten en maten: van kleine cactussen zoals de bolcactus tot de grotere varianten. De cactus heeft weinig onderhoud nodig! Ze zijn dus niet alleen mooi, maar ook nog eens handig. Ze verbruiken namelijk nauwelijks water en doen het prima voor een raam (liefst op het zuiden). Ook een donkere plek is voor de cactus geen probleem. Bloed uw cactus? Spoel dit dan zo snel mogelijk weg om littekens op de plant te voorkomen.

Wilt u graag een wat grotere cactus voor in uw prachtige pot? Ga dan voor de Euphorbia, eigenlijk is dit geen echte cactus maar deze plant heeft wel dezelfde makkelijke verzorging nodig.

PREV

GOLD DIGGER

NEXT

'Bonjour, PARIS'

WRITTEN BY:

LEAVE A COMMENT