Hola España!

Home  |  Standard   |  Lifestyle   |  Hola España!

Hola España!

De vakantietijd is aangebroken, ben jij al weg geweest? Maud en ik zijn naar de Costa del Sol gereisd om te genieten van de zon maar ook vooral om inspiratie op te doen voor PAUW! Spanje is de laatste jaren heel erg in trek. Het land heeft zijn slechte tijden zeker gekend maar het krabbelt nu beetje bij beetje weer op. Dit kun je zeker zien als je voor een vakantie in Spanje verblijft. De wegen worden gerenoveerd, gebouwen die niet af waren worden afgemaakt en het totale aanzicht wordt weer zoals Spanje er uit hoort te zien. Wat een prachtig land! In elk dorpje of straatje waar je loopt voel je de Spaanse sferen. Witte gebouwen met blauwe potjes, trappen met mozaïeken, mooie bloeiende planten. Kortom: genoeg inspiratie!! Neem snel een kijkje op onze inspiratie pagina voor meer foto’s. Adios!

NEXT

GOLD DIGGER

WRITTEN BY:

LEAVE A COMMENT